Business is Topsport

Programma
15:00 uur – Ontvangst
16:00 uur – Start 9 holes
19:00 uur – Gastspreker Michael van Praag
20:00 uur – Diner
21:00 uur – Einde

Spreker Michael van Praag
*Michael van Praag heeft niet alleen bij Ajax, de KNVB en de UEFA verschillende functies als voorzitter bekleed, ook is hij jarenlang actief geweest in het bedrijfsleven. Als geen ander weet hij daarom perfect de link te leggen tussen het bedrijfsleven en de topsport. Michael van Praag is een uitstekende en ervaren dagvoorzitter die elke bijeenkomst goed kan leiden en aan elkaar kan praten, dwarsverbanden kan leggen en kan analyseren. In zijn presentaties kan hij door zijn ervaring als Sportbestuurder en entrepreneur boeiend aangeven wat het bedrijfsleven van de sport zou kunnen opdoen en vice versa. Dat hij bijzonder veel bijzondere anekdotes heeft, spreekt voor zich.

De Lage Vuursche
De Lage Vuursche is een van de mooiste banen die Nederland rijk is en biedt mede dankzij veel uitdagende waterpartijen geweldige mogelijkheden. De Lage Vuursche beschikt over negen gediplomeerde greenkeepers om de baan in optimale kwaliteit te houden voor leden en gasten. Er wordt zeven dagen per week zorg gedragen voor een strakke, verzorgde en schone baan.

Inschrijven
Als lid van The Trust Tailor kunt u zich inschrijven door in te loggen en het inschrijfformulier in te vullen. Bent u (nog) geen lid van The Trust Tailor maar wenst u dit evenement wel bij te wonen? Dan kunt u reserveren en aangeven ‘ik ben nog geen lid’. Wij nodigen u dan graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Michael van Praag
Oud-voorzitter van o.a. Ajax, KNVB, UEFA
Michael van Praag heeft niet alleen bij Ajax, de KNVB en de UEFA verschillende functies als voorzitter bekleed, ook is hij jarenlang actief geweest in het bedrijfsleven.

De Lage Vuursche is een van de mooiste banen die Nederland rijk is en biedt mede dankzij veel uitdagende waterpartijen geweldige mogelijkheden. De ontwerper van de baan, de Amerikaan Kyle Phillips, heeft bij de realisatie van de 18-holes baan alle ruimte gekregen en controleert nog ieder jaar zelf de kwaliteit van de baan met een inspectiebezoek.

De Lage Vuursche beschikt over negen gediplomeerde greenkeepers om de baan in optimale kwaliteit te houden voor leden en gasten. Er wordt zeven dagen per week zorg gedragen voor een strakke, verzorgde en schone baan. De baan staat niet voor niets bekend als ‘de baan van de lege prullenbakken’.

De Golfsociëteit is bovendien zeer geliefd onder Nederlandse golftalenten, mede dankzij de geweldige oefenfaciliteiten die ter beschikking staan. Naast de driving range zijn er twee chipping greens, een putting green en een oefenbunker.

Details
 • Startdatum
  2 april 2019 15:00
 • Einddatum
  2 april 2019 21:00
 • Status
  Verlopen
 • Plaats
  • Den Dolder
 • Locatie
  De Lage Vuursche
 • Organizer
  • The Trust Tailor
 • Adres
  Dolderseweg 262, 3734 BS Den Dolder
 • Telefoon
  +31 6 53 85 14 47
 • Beschikbare plaatsen
  2 plaatsen beschikbaar