Golf & Pitch – De Haagsche

Programma
10:00 uur – Ontvangst
11:00 uur – Start 18 holes
17:00 uur – Borrel
18:00 uur – Present & Pitch
19:00 uur – Diner
20:00 uur – Einde

Present & Pitch
Bij The Trust Tailor doen we een ROI-belofte op tenminste één van de volgende gebieden; kennis, winst en/of groei. Om dit te realiseren worden drie belangrijke pijlers gehanteerd binnen het platform; halen, brengen en delen.

Met een pitch laat u andere leden kennis maken met uw organisatie (halen). Uw kwaliteiten en expertise versterken het platform (brengen) en de uitdagingen die u verwacht, binnen nu en enkele jaren, worden op tafel gelegd (delen). Tijdens ieder event gaan we dieper in op één van de pijlers, zodat de inhoud verrassend en vernieuwend blijft. Hierbij wordt het programma aangevuld met inspirerende sprekers en/of strategen, uitdagende activiteiten en/of workshops en vaak een passende culinaire afsluiting.

Koninklijke Haagsche Golf & Country Club
De huidige baan van de Haagsche is in 1938 ontworpen door de beroemde golfarchitecten Harry Colt en Col. Hugh Alison. Met name het werk van Alison is terug te zien in de iets grotere bunkers en het op sommige plaatsen extremere ontwerp van de baan. Bij de aanleg van de baan is gekozen voor handhaving van het golvende duinlandschap waardoor een zeer natuurlijke omgeving bestaand bleef. Elke hole biedt een ander uitzicht en telkens wordt de speler verrast met een nieuwe uitdaging.

Inschrijven
Als lid van The Trust Tailor kunt u zich inschrijven door in te loggen en het inschrijfformulier in te vullen. Bent u (nog) geen lid van The Trust Tailor maar wenst u dit evenement wel bij te wonen? Dan kunt u reserveren en aangeven ‘ik ben nog geen lid’. Wij nodigen u dan graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

De huidige baan van de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club is in 1938 ontworpen door de beroemde golfarchitecten Harry Colt en Col. Hugh Alison. Met name het werk van Alison is terug te zien in de iets grotere bunkers en het op sommige plaatsen extremere ontwerp van de baan. Bij de aanleg van de baan is gekozen voor handhaving van het golvende duinlandschap waardoor een zeer natuurlijke omgeving bestaand bleef. Elke hole biedt een ander uitzicht en telkens wordt de speler verrast met een nieuwe uitdaging.

De Haagsche is ‘committed to green’ en gaat dus bewust om met natuur en milieu. De baan bezit een schat aan gevarieerde flora en fauna met hoge natuurwaarden en wordt dan ook beheerd op een duurzame, milieubewuste en natuurvriendelijke wijze. De Haagsche is niet voor niets de eerste ‘Champion of the Green’ in Europa; een nieuwe award die door de European Golf Association – één van de grote supporters van de Golf Environment Oranization (GEO) – per 1 januari is ingesteld.

Details
 • Startdatum
  17 juni 2019 10:00
 • Einddatum
  17 juni 2019 20:00
 • Status
  Verlopen
 • Plaats
  • Nederland
  • Wassenaar
 • Locatie
  De Haagsche
 • Organizer
  • The Trust Tailor
 • Adres
  Groot Haesebroekseweg 22, 2243 EC Wassenaar
 • Telefoon
  +31 6 53 85 14 47
 • Beschikbare plaatsen